streda 1. apríla 2015

Neuveriteľný deň zmierenia

Znie to naozaj neuveriteľne, ale práve v dnešný deň pristúpili štáty a organizácie z celého sveta k bezprecedentným krokom sebakritiky, kajúcnosti a požiadali zvyšok ľudstva o zmierenie a odpustenie.



Rusko - sa rozhodlo nie len kritizovať imperialistický a kolonizátorský "západ", no tentokrát išlo príkladom. Moskva oznámila, že sa vzdáva všetkých území, ktoré za posledné storočia Rusko získalo pomocou agresívnych výbojov. Očakáva sa, že Nové Rusko bude ovládať len to územie, ktoré patrilo pôvodným obyvateľom, čo je približne desatina z jeho dnešnej rozlohy.

USA a všetky ostatné štáty Ameriky - v prekvapivej odpovedi oznámili, že sa za kolonizáciu kontinentu hanbia a všetci potomkovia kolonizátorských národností opustia Severnú a Južnú Ameriku do jedného roka.
V uvedenému oznámeniu sa pridali aj zástupcovia pôvodných obyvateľov Ameriky, a vyjadrili svoje rozhodnutie taktiež opustiť kontinent a vrátiť sa do Ázie cez Beringovu úžinu.

Mongolsko - sa ospravedlnilo desiatkam štátov za vražedné výboje a masové vraždenie, ktoré nemalo nikdy v dejinách obdoby.
Zároveň, spolu s Maďarskom a Tureckom, prisľúbili odškodnit potomkov tých, ktorí počas storočí trpeli pod ich nadvládou.

Rusko - plné prekvapení, sa ospravedlnilo slovanským národom - najmä Poliakom, Bielorusom, Ukrajincom, Slovincom, Chorvátom, Bosniakom, ale aj Čechom, Slovákom, a dokonca aj Rusom - za desaťročia a storočia krutej nadvlády, bráneniu samostatnosti, rusifikácie, okupácie a zabíjania.

Arabské štáty Maghrebu - priznali fakt, že storočia nelegálne okupovali a kolonizovali kresťanský Iberský poloostrov a prisľúbili opustiť stále kolonizovanú Severnú Afriku, ktorá sa navráti pôvodným Berberom a obyvateľom európskeho pôvodu.

Pridalo sa aj Turecko, ktoré slávnostne vyhlásilo, že predáva kontrolu nad Anatóliou pôvodným obyvateľom, teda Grékom.

Najväčší učenci Islamu dospeli k záveru, že náboženstvo a viera sú centrom a zmyslom bytia a podľa pravidla "kto prv príde, ten prv berie", uznali ako prvotného Boha judaistického Jahveho. Zároveň uznali, že podľa vyššie uvedeného pravidla majú na Jeruzalem výhradné právo židia.

Dve desiatky pôvodných obyvateľov Veľkonočného Ostrova oznámili, že sa hanbia za svojich predkov, ktorí nedokázali súznieť s prírodou, vykorisťovali ju a ničili, až pôvodne zalesnený ostrov premenili na ekologickú nočnú moru.

Najväčšie svetové farmaceutické firmy priznali, že nijaké lieky nefungujú a nikdy nefungovali, a predložili dokumenty, ktoré jednoznačne dokazujú falšovanie všetkých výskumov za posledné dve tisícročia.

Stovky organizácií a združení homeopatov, liečiteľov a breathariánov sa ospravedlnili obyvateľom Ameriky, Afriky a Ázie za to, že im zamlčiavajú funkčné, rýchle a lacné metódy, ako odstrániť všetky choroby a hladomor.

CIA sa ospravedlnila za všetky politické vraždy na celom svete za posledných 200 rokov. Ešte viac sa ospravedlnili za neúspešnú vraždu Ronalda Reagana, ktorá im jednoducho nevyšla.

USA tak isto prisľúbili, že už nikdy v budúcnosti nebudú zasahovať do prírodných dejov, takže môžeme očakávať konečne dobu bez búrok, uragánov, tsunami, výbuchov sopiek, zemetrasení a padajúcich lietadiel.

Popredné ropné spoločnosti uvoľnili verejnosti patenty na nekonečnú a všadeprítomnú energiu, ktorá je úplne zadarmo. V reakcii na toto odhalenie, oznámili Saudská Arábia, Kuvajt, Irán, Rusko a Venezuela, že ich rozhodnutie akceptujú, ale najneskôr do roka ich ekonomiky dokonale skrachujú.

MMF a Svetová Banka priznali, že už pradávno ovládajú ekonomiky pomocou umelých peňazí, ktoré nie sú kryté ničím, čo by malo nejakú hodnotu. Kedže ani zlato a striebro nemajú nijakú hodnotu samé o sebe, navrhli vrátiť sa k platbám pomocou toho, čo naozaj hodnotu má. Zatiaľ sa rozpútala diskusia, či budú vhodnejšie tulenie kože, homole cukru, cigarety alebo nylonky.

Organizácie NWO potvrdili, že pomocou chemtrails práškujú nevinné obyvateľstvo. Zároveň priznali svoje zlyhanie, nakoľko cieľ kontroly populácie sa nepodarilo naplniť - a kým práškovanie úspešne znižuje pôrodnosť "bieleho" obyvateľstvo Európy a Ameriky, na prisťahovalcov z Afriky a Ázie nemá žiadaný vplyv. Tak isto konštatovali neúspech pri manilupácií myšlienok ľudí a ich duševného zotročenia. Do budúcnosti preto plánujú používať chemikálie pôvodom z KĽDR a Ruska, kde dokázateľne fungujú lepšie a obyvateľstvo svojich vodcov miluje.

Grécko sa na oplátku ospravedlnilo za to že je kolískou demokracie, filozofie, racionálneho a kritického myslenia a vedy - čo sú faktory, ktoré napokon viedli svet do jeho dnešnej mizérie.

A napokon, úplne prekvapivo - Rosenkruciáni, Ilumináti, skupina Bilderberg a židia en bloc - uznali, že naozaj ovládajú väčšinu sveta.
Ešte väčším prekvapením však bolo, že v priebehu minút po tomto priznaní, prišli desiatky žiadostí o ovládnutie od obyvateľov štátov, ktoré zatiaľ ovládané nie sú. Ako podotkli niektorí analytici, nie je to až tak prekvapivé. Ľudia si zjavne uvedomili fakt, že v ovládaných štátoch je podstatne vyššia životná úroveň aj úroveň slobody. Také Írsko počas krízy je stále lepším miestom na život, než nezávislá, samostatná, suverénna a hrdá Venezuela či Zimbabwe.


Ach áno, bol to krásny deň.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára