štvrtok 21. augusta 2014

Správy zo Zemezemiaku

1. Z Ukrajiny sa zatiaľ nepodarilo ukrojiť východnú časť. Apetít by bol, ale potravina má zásadne odlišný názor.

2. EÚ a USA vyhlásili embargo Rusku a zakázali vývoz špičkových technológií do Ruska. Rusko zvažovalo ekvivalentné odvetné opatrenie, ale po zistení, že export ruských špičkových technológií de facto neexistuje, pristúpili k náhradnému riešeniu. 



3. V Myanmare (to je tá divná krajina na opačnom konci sveta, na ktorej nám aboslútne nezáleží a ktorá sa kedysi volala aj Barma) dali zase mierumilovní budhisti na kokos miestnym moslimom. Moslimovia vyznávajú islam, čo je taktiež náboženstvo mieru.

4. V Sýrii zabili moslimovia zopár tisíc iných moslimov. V Iraku taktiež. Zatiaľ nie je jasné, či sa zabíjajú zlí moslimovia medzi sebou, alebo ide o konflikt medzi zlými, horšími, ešte horšími a úplne-najsamviac-megazlými moslimami.
Natíska sa otázka, či vyjadrenie G.W.Busha, že "islamofašistov" treba zabíjať, nemalo predsa len niečo do seba.

Podľa zistení InfoOmelety, satanisti za posledný rok neuskutočnili ani jeden teroristický útok, nezničili nijaký svätostánok inovercom, nikomu demonštratívne nepodrezali hrdlo a ani nikomu nevyhlásili svätú (v ich prípade skôr nesvätú) vojnu.

5. Humanitárne organizácie Homeopati bez hraníc a Prútikári pre Afriku vyslali do ebolou zasiahnutých krajín dve cisterny liečivej harmonizovanej a magnetizovanej vody, s nulovým obsahom čohokoľvek, súzniacej s vibráciami vesmíru. Od tejto pomoci si sľubujú rýchle ukončenie epidémie.
Traja homeopati a dvaja prútikári, ktorí sa vydali osobne do Afriky liečiť chorých, boli posmrtne vylúčení z radov homeopatov a prútikárov. Podľa vyjadrenia Homeopatov bez hraníc, išlo o podvodníkov a nie skutočných liečiteľov, nakoľko skutočný liečiteľ by neochorel a určite nezomrel s telom v skupenstve krvavého pudingu.

6. V nástupníckých štátoch ČSSR oslávili 46-te výročie vstupu spriatelených armád krajín Varšavskej zmluvy klasicky - väčšinovou ignoráciou. Svojho času ani samotná priateľská invázia nevyvolala veľké nepokoje - síce sa pindalo, ale Rusom nikto ani poriadne nerozbil samovar.
Týmto sa zároveň potvrdila príčina, ktorá stojí za úbytkom Čechov a Slovákov - kto nemá gule, nemôže sa ani rozmnožovať.

7. Vláda fašistu v Banskej Bystrici zatiaľ stále ukazuje, že fašisti v politike sú rovnako neschopné, smiešne, zbytočné a blbé existencie, ako nefašisti. Fakt, že sa nič skutočne fašistické neurobilo, je skôr hanba. Ani fašouna nemá Slovensko poriadneho.

8. Koniec sveta stále nenastal. A že mešká už poriadne.


3 komentáre:

  1. Oceňujem najmä bod 5, ktorý mi silno pripomína Hyenoviny :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ze by sme s Marekom mali rovnako prenikavy postreh? :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť