streda 13. augusta 2014

Schizofašisti

Fašizmus je zlý, áánoo?
Fašizmus je zlý, pretože je zlý. Ak je pre komunizmus "malým plusom" to, že boli postavené nejaké fabriky, tak pre fašizmus v Taliansku to neplatí, pretože - fašizmus je zlý. A kedže je zlý, tak bojovať proti fašizmu je dobré. Ak chceme niečo označiť za všeobecné zlo, nazveme to - fašizmom.



Napríklad Slovenská Pospolitosť (označovaná za fašistickú stranu) nazýva USA fašistickým štátom. Tým nechcú naznačiť spriaznenosť, ale držia sa vyššie uvedenej dementnej mantry, čiže USA sú fuj. Bakané.

Na Ukrajine momentálne vládnu fašisti, pretože to tak povedal cár Vladimír. A kedže cár Vladimír teraz bojuje proti Ukrajine, tak bojuje proti fašizmu, čím robí všeobecne záslužnú činnosť. Ukrajinskí fašisti síce nerobia fašistickú politiku, ale čo robiť, keď ich raz cár takto označil.

Európska Únia je tiež fašistická, čo sa okrem iného prejavuje aj presadzovaním práv LGBT, prakticky najvyššou mierou demokracie na svete, presadzovaním práv etnických a naboženských menšín, a typicky fašistickým sklonom bohorovne tolerovať pindanie na vlády (a demokraticky ich meniť).
Benito sa musí v hrobe otáčať ako ventilátor.

Najhoršie z toho vychádzaju európsky fašisti - všetky tie extrémistické, pravicovo extrémistické, neonacistické strany. Ak sa k svetovým konfliktom vôbec vyjadria, pravidelne stoja na strane Ruska a cára Vladimíra. Oni sú fašisti. Nepodporujú fašistov na Ukrajine, ale tlieskajú protifašistickému Rusku. Protifašistický cár sa stretáva s fašistickými politikmi, spoločne si škrabkajú bruchá a vyjadrujú obojstranné porozumenie.
Áno, sú to magori, ale až takto?

Mohol by niekto prosím vysvetliť tej zberbe, že by sa patrilo, aby sa konečne začali správať korektne? Takto je to jeden veľký bordel, v ktorom sa ani divá sviňa nevyzná.
Ešte by náhodou mohol niekto dospieť k záveru, že Rusko cára Vladimíra je v skutočnosti fašistické.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára