streda 30. októbra 2013

Skutočný Obamov odpočúvací problém

Barack Obama to teraz schytáva z každej strany za to, že "jeho" tajné služby mali tú drzosť a robili to, čo tajné služby robia - odpočúvali. Síce vynechali bezvýznamné existencie typu Juan María Querras (pastier steakov v Patagónii) alebo Ivan Prezidentovič (Slovenský gašpar) - a venovali sa radšej zopár důležitejším osobnostiam. S tým sa tak-nejak však počíta, takže jeho skutočným problémom je niečo úplne iné. A na mieste Merkelovej, Hollandea a ďalších by som ho o stenu obúchal, pretože:



- Ako je možné, že 30-ročný fagan má detailné informácie o najtajnejších akciách tajných služieb USA? A to bol Snowden úplne priemerná kacelárska krysa, dokonca ani nie priamo zamestnanec CIA, ale len kontrahovaný z tretej strany. Vnútrofiremná kontrola informácii nič?

- Načo sakra sledujú polovičku Zemegule, keď si nedokážu ustrážiť vlastných ľudí?

- Aký majú dočerta prehľad o tom, čo sa deje, keď o tom, že Snowden zmizol aj s informáciami zistili, až keď ich tento hodil do médií?

- Načo zamestnávajú nájomných vrahov a spol., keď nedokážu zlikvidovať jedného týpka, ktorý sa rozhodol, že rozloží ich tajné služby? A ak nájomných vrahov nezamestnávajú, tak čo s tým začať? Pokiaľ by sa o niečo podobné pokúsil agent Ruska alebo Číny, už je dávno naporcovaný v peľmeňoch alebo kung-pao.

A ako sa už "spojenci" môžu spoľahnúť na mamlasov v Langley, keď títo sa až teraz prebudili a kukajú ako vyorané myši. Amatéri?
Chudák Obama, nemá to veru ľahké, keď musí pracovať s takýmto materiálom - a to chcel byť tak dobrý...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára