streda 17. júla 2013

Legálna pedofília a zabásnutý Silvio

"Tak nám zatvorili Silvia."
"Ktorého Silvia, pani Mullerová? Pretože ja poznám dvoch. Jeden je bývalý manžel Adély Kokoškovej, ten ktorého zbalila na dovolenke v Taliansku, no nakoniec sa ukázalo, že nie je Talian ale Albánec, a nevolal sa dokonca ani Silvio. Druhý je Silvio Čonka, ktorý sa vlastne tiež v skutočnosti volá František, no všetci ho volajú Silvio, odkedy po vypití troch flašiek okeny pretiahol starú Silviu od Lakatošov. A poviem vám, oboch by kludne mohli zabásnuť."

"Ale milosťpane, Silvia Berluskóniho, toho makarónskeho veľkého šéfa - s tou vyžehlenou hlavou."
"Tak toho? Počul som, že vraj uplácal za týždeň viacej, než celá naša vláda dokáže za rok - a že sa tí naši naozaj snažia, to im treba nechať. Ale čo už, veď Taliani su civilizovaný národ, majú v tom tradíciu. Oni mali dane a daňové úniky, ešte keď sme my len pásli stepné kozy medzi Amudarjou a Syrdarjou. Takže mu na to už prišli? Len sa čudujem, že neutiekol, ako jeho predchodcovia."
"Kdeže milosťpane, kdeže. Veď oni ho zatvorili za muchlovanie sa s tou...mahomedánkou! Príliš mladá bola, ako tvrdia."
"To sa mi nejak nezdá, pani Mullerová. Ja som tu mahomedánku videl na tých internetoch a poviem vám, ak zákon trestá muchlovanie sa ňou, tak sa zákon musí mýliť. Rastená bola dobre, lepšie než mnohé dospelé ženy, nech už tých rokov mala hocikoľko. Aj inteligentne vyzerala, cieľavedome, tá veru určite vedela čo robí a prečo. A ten jej pohľad! Tá by zvládla aj celý pluk ruských kavalieristov a ani by sa nezadýchala, len by si vykloktať musela. Kvôli tomuto ho zatvorili?"
"No to viete, zákony..."
"Zákony, pani Mullerová, zákony sú zapeklitá vec, veď preto sa aj fiškálom, ako je hen Július Briadka, tak dobre darí. Napríklad v takom Španielsku len teraz idú zvyšovať vek, odkedy je povolené sa muchlovať, z 13 rokov na 16. A to tam nedávno mali povolené od 12 rokov! Verili by ste tomu?"
"Božeuchovaj! A taká to bola poctivá kresťanská krajina!"
"To viete, horúca južanská krv. U nás sa to hrá s mačiatkami, a v Andalúzii si to môže, úplne podľa zákonov, jazdiť na koníku, ak viete čo tým myslím. Nemal si veru Silvio brať do perín tú Marokánku, nech by bola rastená akokoľvek - mal sa on pekne uskromniť s dobrou katolíckou Španielkou, a teraz by mal kľud boží. Ale jednu vec naozaj nechápem..."
"Že prečo sa ten cap starý nevedel ovládať?"
"Kdeže, veď takej naozaj ťažko odolať. Myslel som to skôr z pohľadu dokonale opačného. Len si skúste predstaviť, ako to mohlo vyzerať, keď sa rozhodol k aktivitám: Silvio omotaný hadičkami infúzie, z ktorých mu tečie Viagrový roztok. Kyslíková maska na tvári. Enzo a Giuseppe napínajú makarónske svaly a pumpujú vákuovou pumpou. Angelina ostriežím zrakom sleduje EKG - také bunga-bunga môže pre muža v jeho veku znamenať aj smrť! No najmä, čo to úbohé dievča? Leží tam ako ypsilon, čaká kým medikamenty zaberú, a ktovie či sa vôbec aj dočkala iného než len preležanín na chrbte? Čo ak to všetko narafičil ten prefíkaný Silvio, len aby mu súd potvrdil, že sa naozaj ešte dokáže muchlovať?"
"Veru milosťpane, možno máte pravdu. Páni su zvláštni a kto im už má rozumieť? No i tak som rada, že naša vrchnosť neupadla vo svojej morálke až takto hlboko. I keď toho fešáka s tmavou briadkou a strniskom, toho by som volila, i keby mal dve mahomedánky. A kam sa vlastne zberajú, že si balia kufre?"
"Do Španielska, pani Mullerová, do Španielska. Povedal som si, že čas sa už kráti a treba si užiť poriadnu dovolenku, kým to nebude zakázané. Veď viete - zákony, aj keď zvláštne, treba dodržiavať."


3 komentáre:

  1. ...len by si vykloktať musela... či sa vôbec aj dočkala iného než len preležanín na chrbte... len aby mu súd potvrdil, že sa naozaj ešte dokáže muchlovať... ja sa zaštím :D Dobre si to natrieskal.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Doing my best :)
      Vdaka. A vyhravas cenu za prvy komentar! Este neviem aku, ale pravdepodobne to bude nieco omeletoidne ;)

      Odstrániť
    2. Paráda. Nechcem nič omeletoidné: kúp mi pivo na Bibliotéke! ;)

      Odstrániť