nedeľa 28. júla 2013

Cár na rybách, vlak na sračky a Snowden na vychádzke

Ruský cár Vladimír ulovil 21-kilovú šťuku, čím opäť dokázal, že vrcholný politik môže byť aj poriadny chlap, s poriadnymi gulami. Tentokrát dokonca vraj išlo o skutočnú šťuku, takže blahoželáme.
Zabitie draka kopijou a sediac na bielom koni, si cár Vladimír zjavne necháva až na predvolebnú kampaň. Najlepší ruskí vedci sa zatiaľ usilovne snažia skrížit varana, netopiera a plameňomet.


Podľa hovorcu Kremľa boli posledné slová šťuky: "Ďakujem Ti Vladimír Vladimírovič, že si mi dal možnosť zomrieť za Veľkú Rus!"

Neoficiálne zdroje tvrdia, že skutočné posledné slová boli mierne odlišné: "Job tvaju mať, Voloďa. A dúfam, že ti zabehne kosť. Nech žijú Pussy Rybjot!"

Španielsky pokus o rýchlovlak skončil katastrofou - a tentokrát to dopadlo podstatne horšie, než nedávny trapas s jednorázovou vojenskou ponorkou (tj. jeden ponor, žiaden výnor).
El Chicanzén sa , zrejme aj vďaka debilnému strojvodcovi, rozflákal na kúsky a s ním takmer stovka pasažierov. Čím sa okrem iného zase raz ukázalo, že jeden blbec na nesprávnom mieste môže mat za 10 minút na svedomí viacej obetí, než zvládli Ilumináti a skupina Bilderberg za 10 rokov.

Zdá sa, že Edward Snowden by mohol dostať bumážku aspoň na vychádzku do Moskvy. Zjavne sa mu pobyt na Šeremetevu moc nepáči - oproti Tomovi Hanksovi, ktorý sa filmovo ocitol v zhodnej situácii, je na tom horšie. Za prvé, netrčí v USA, ale v Rusku...a za druhé, nemá tam Catherine Zeta-Jones.

Zároveň to vyzerá tak, že by mohol dostať azyl vo Venezuele. Čo je náhodou dosť dobrá voľba - množstvo nespochybniteľne pekných žien (pokiaľ chlap nie je vysadený na blond) a vcelku prijateľné podnebie (určite lepšie než na Islande, ktorý bol tiež jednou z možností).

Spokojný by bol aj Maduro (to je ten nový revolučný prezident s úchvatným mustášom) a postupne by sa naplňovalo predsavzatie - Každému socialistovi, jedného protiamerického disidenta!
Keďže Assangeho už má rezervovaného Ekvádor, zostával len nájsť niekoho aj pre Evo Morálesa, aby Bolívia nebola ukrátená. Na KĽDR a Irán zostanú len úplní zúfalci.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára